Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft Sagt

Powerperson

Mord! Brand! Røveri! Svindel! Næsten, i hvert fald: En grusomhed er sket henne i erhvervslivet. Vor aggressive underafdeling - Feministisk (men Yndig) Forargelsesfront og Øvrige Jeremiader (FYFØJ) – rapporterer om en chokerende, hæslig, ja, diabolsk, avisoverskrift: »Powerkvinde rykker længere op i TDCs direktion.« Hvad mener De? Tænk at bruge betegnelsen »kvinde« om et menneske. Vi lever faktisk ikke i middelalderen, vel? Og alle ved, at »kvinde« er patriarkalsk for »ammende husslave uden rettigheder.« FYFØJ er klar over, at der ikke findes vigtigere problemer i denne verden, og er derfor på sagen. De kan sove trygt – man agter at følge den helt til dørs. Målet er at slette begrebet fra ordbogen, og i stedet indsætte »person.« De kan lige så godt begynde at tale om »personkampen«, »personmenneske«, »personagtighed« og, selvfølgelig »powerperson« allerede nu. You go, person!

 

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.