Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Politiske klovnerier

Professor Peter Nedergaard til Groft sagt
Professor Peter Nedergaard til Groft sagt

Billedkunstneren Michael Kvium har en udstilling på Arken med titlen »Cirkus Europa«. I den anledning havde Deadline indkaldt ham til en samtale om den verdenspolitiske situation i almindelighed og den europæiske ditto i særdeleshed. Vi blev under samtalen belært om, at »der er ting, som ikke går, som de skal«. I stedet skal vi lære at »se ting klart«, og vi skal »lære af historien«. I det hele taget skal vi være opmærksomme på, »at når vi oplever voldsomme ting i verden, så har det også noget med os at gøre«. Kviums mest konkrete prognose var, at »vi får en ny økonomisk krise«. Det blev sagt med en betoning af, at her fik seerne virkelig betalt noget tilbage for den tid, som de ellers måske synes at have spildt. Groft sagt takker for disse profetagtige udtalelser.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.