Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Politisk multimessias

BMINTERN - Klaus Kjøller Groft
BMINTERN - Klaus Kjøller Groft

I et læserbrev i Politiken opfordrer Michael Petersen psykologiprofessor Svend Brinkmann, årets meningsdanner i Politiken, til at stille op for et politisk parti. Han bør bruge den enorme etos, som folket har givet ham, til at iføre sig den realpolitiske realhat og gøre tale til handling. Rigtigt! Og det vil ikke være svært. Ifølge Politikens hyldestleder om Brinkmann samme dag, er han »den værdikonservative, der rammer de moderne og progressive på de ømme punkter, men han er også den progressive, der taler forstokketheden imod«. Da det er umuligt at være imod nogen af disse selvindlysende budskaber, passer Brinkmann friktionsløst ind i ethvert politisk parti. Og da han er fortræffelig til at sælge dem som noget epokegørende nyt, vil partierne kappes om ham som deres nye, partipolitiske messias

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.