Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Politisk kunst

BMINTERN - Edith Thingstrup
BMINTERN - Edith Thingstrup

Enhedslisten foreslår, at kunstnere tildeles et særligt skattefradrag. Det skal sikre skattefrihed for de første 100.000 indtjente kroner på salg af kunstværker. »Det er målrettet skabende kunstnere, der med dette fradrag får mulighed for at bruge mere af deres tid på at producere den kunst, de åbenlyst kan komme af med, men hvor de i dag må tage andet arbejde for at få tingene til at hænge sammen,« siger kulturordfører Søren Søndergaard til Information.

Groft sagt er naturligvis begejstret. Vi agter snarest at skabe et kunstværk inden for kategorien »politisk performance art«, hvor vi tjener 100.000 kr. på at investere i virksomheder, der sælger våben og Lamborghini-sportsvogne, for derigennem at problematisere vor tids uhæmmede spekulation og fråseri. De næste 100.000 får vi også fradrag for, idet vi investerer dem gennem en stråmand. Hvor kan politisk kunst dog være berigende! Næsten lige så berigende som Enhedslistens politiske hundekunster med partistøtte på Christiansborg.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.