Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Politisk Badehotel?

Hans Hauge
Hans Hauge

Det burde være selvindlysende, at »kunsten er politisk«, mener et kollektiv af skattefinansierede kunstnere ved noget, der hedder Teater Tugt i København. Det har vi godt nok aldrig hørt før. Det er selvindlysende, at »politisk« betyder imod Trump, Løkke, Brexit osv. osv. Og hvem siger så det selvindlysende med, at kunsten er politisk, eller som det udtrykkes: »Det giver slet ingen mening, at kunst ikke skulle være politisk«? Det gør hun, som vi kender fra »Badehotellet«. Rosalinde Mynster. Men er »Badehotellet« politisk? Nej, indrømmer skuespillerinden: »Der er kunst, der ikke er politisk nok,« f.eks. »Badehotellet«. Hvad skal kunstnerkollektivet bruge teatret til? De vil forstå »de mennesker, som er højredrejede«, men det er jo de højredrejede, der ser »Badehotellet« med Rosalinde Mynster, som altså gerne vil forstå, hvorfor folk ser »Badehotellet«. De burde jo gå i Teater Tugt og blive frelst fra synden.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.