Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Politik og hængekøjer

Reimer Bo Christensen Groft Sagt
Reimer Bo Christensen Groft Sagt

Ikea har måttet kalde en strandstol tilbage, fordi fem personer har fået fingrene i klemme i den. På verdensplan er der solgt 600.000 af den klassiske liggestol med striberne. De kaldes nu tilbage, og Ikea giver naturligvis pengene retur.

Skaden kan ske, hvis man skiller stolen ad og kommer til at samle den forkert. Så kan man være uheldig at få fingrene så meget i klemme, at det i fem tilfælde har krævet lægehjælp.

Så er det fastslået.

Hvis uheldet er ude, er det producentens ansvar.

Hvis du skiller cyklen ad og samler den forkert, og barnet vælter.

Retur og pengene tilbage

Og en kaffemaskine. Eller et par sko med snørebånd.

Retur.

Hvad nu, hvis et parti gør noget helt andet, end de lovede før valget? Lover betalingsring, sænkelse af topskatten, tvungen barsel til mænd eller bevarelse af et lokalt sygehus. Er det så også retur og stemmen tilbage?

Ikea. Nu må I selv tage jer sammen. I bliver dyre for alle os andre.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.