Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Politi mod rollemodel

Klaus Kjøller
Klaus Kjøller

Den velintegrerede dansk-kurdiske Joanna Palani har fået frataget sit pas, fordi politiet betragter hende som en trussel mod det danske samfund.

Men sandheden er, at hun med sit eget eksempel som kæmpende kvinde i de kurdiske Peshmergastyrker i avisartikler modigt er stået frem og har leveret stærk modpropaganda til IS’s romantiske, professionelt udformede propaganda for kalifatet. Og altså i enestående grad har støttet det danske samfund ved at stå modigt frem, ikke bare som velintegreret, men som rollemodel for alle de undertrykte, dårligt integrerede kvinder i indvandrermiljøer i vores land.

I stedet for at bruge sine sparsomme ressourcer på at forhindre Joanna i at kæmpe vores allesammens sag, så burde dansk politi koncentrere sig om at sikre hende mod terror fra de mange mandlige IS-kalifat-kampsoldater, som går ganske frit rundt med dansk pas i vores land. Og som åbenbart frygter hende så meget, at de har valgt at terrorisere hende ved hjælp af nidkært dansk politi.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.