Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Per Stig Møller vandt kampen

BMINTERN - Edith Thingstrup
BMINTERN - Edith Thingstrup

De konservative vandt værdikampen, forklarer Per Stig Møller i Berlingske. Eller rettere: Møller vandt værdikampen, ifølge Møller. Som udenrigsminister lagde han jo strategien for håndteringen af Muhammed-krisen, bekæmpelsen af islamismen og alt muligt. Ikke Anders Fogh. Og som sand mestertænker ved Møller også, at liberale er større skurke end sågar socialister. »I modsætning til liberalisterne på kort sig og socialisterne på lang sigt mener vi ikke, at staten skal afskaffes,« skriver Møller – og forveksler liberalisme med anarkisme.

Møller har naturligvis blik for andre konservatives indsats i værdikampen. Brian Mikkelsen »brød DRs radiomonopol ved at give sendetilladelse til TV 2 Radio, som floppede, hvorefter jeg som kultur- og kirkeminister fik den mere succesrige Radio24syv gennemført,« forklarer Møller. Jovist, Møller er den eneste succes i 00erne. Bare synd, at han selv er nødt til at sige det.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.