Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Paulus imod JP

Den teologiske videnskab gør store fremskridt for tiden. Nu har den kastet sig over apostlen Paulus. Og det er ikke engang løgn.

Hør blot hvad Paulus var: Han var multikulturel. Ja, tænkte vi det ikke nok. Det fremgår af en kronik i Kristeligt Dagblad. Dernæst mente han, at de stærke skal give afkald på deres rettigheder, dvs. ytringsfriheden. Paulus er et eksempel på dem, der siger: Ytringsfrihed er godt, men… Paulus kunne ikke lide Charlie og JP. Paulus er nemlig ikke islamkritisk.

Det er tanken. »Vi« må ikke »mobbe vore mindretal«, formaner Århus-teologen Kasper Bro Larsen. Vi skal for fremtiden nok huske at tale pænt om tyskerne, næste gang vi er i Åbenrå. Og endelig »insisterede« Paulus så meget på fællesskabet, at man skulle tro, han var medlem af Enhedslisten. Og nu udsender disse fællesskabsliderlige præsteskolelærere en bog om emnet finansieret af skattepenge.

Det er nok kun religionsvidenskabsmændene, der vil udsætte dem for hån og spot, resten vil slet ikke opdage, at de har tryllet Paulus om til multikulti-tilhænger.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.