Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Partshøring

BMINTERN - Hans Hauge
BMINTERN - Hans Hauge

I disse tider dyrker folket muslimfrie rockfællesskaber på utallige mudrede marker. De gør det for at glemme den alvorligste trussel mod det danske demokrati siden 9. april 1940: den manglende »partshøring«.

Her troede de, inden de pakkede tandbørsten (for de slækker ikke på hygiejnen), at der altid fandt partshøring sted. Det er sådan set ligegyldigt, hvad parterne siger, men de skal da høres. Partshøring er lovpligtig, og hvis der er noget, festivalfolket går op i, er det lovpligtighed. Partshøring er en del af den venstreorienterede dna. Og i pauserne mellem metalbandene raser de over, at Inger Støjberg har forhindret partshøring af teenagere fra Syrien med hver deres iPhone. De sidder omkring teltene med en øldåse i hånden og rapper, at hvad Allah har sammenføjet, må ingen Støjberg adskille.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.