Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

På med burkaen

BMINTERN - Eva Agnete Selsing
BMINTERN - Eva Agnete Selsing

Det går fremad med integrationen i Sverige. Altså med svenskernes integration i det islamiske parallelsamfunds dydskultur. Et eksempel så vi forleden, hvor en 20-årig kvinde blev smidt ud af et diskotek for at være for letpåklædt. Begrundelsen, vagterne gav, var at hendes tøj »triggede« mændene. En top med kig til maven og jeans var simpelthen for æggende. Det lyder næsten islamisk. Men så kan de unge kvinder også lære ikke at opildne det modsatte køn med vestlig påklædning. I et land med seksuelle masseovergreb og voldtægtsepidemi som følge af indvandringen er det flot at se, hvordan civilsamfundet træder til for at beskytte kvinderne. Nu kan den unge dame passende overveje, om ikke en burka var mere sikkert næste gang, hun skal i byen. Vi vil jo ikke »trigge« de typer, som, øh, lader sig »trigge«.

 

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.