Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Oversvømmelse

BMINTERN - Lars R Møller
BMINTERN - Lars R Møller

Miljø- og fødevareminister Esben Lunde Larsen har inspiceret de oversvømmelsestruede områder langs Roskilde Fjord. Efter besøget ved fronten kunne han berige omverdenen med, at den lange sagsbehandlingstid for at få bygget nogle diger skyldtes, at borgmestrene ikke havde orienteret lokalbefolkningen godt nok. Groft sagt mener, at forsinkelsen også skyldes, at lokale brokrøve efter de nuværende regler kan forsinke processen i årevis, ligesom Natur- og Miljøklagenævnets sagsbehandlingstid ikke er eksemplarisk. Det tog nævnet et år at behandle 14 klager. Hvis miljøministeren gerne vil udtale sig om de hårdtarbejdende borgmestres arbejde, skal Groft sagt anbefale, at han overlader lokalbefolkningen til dem og selv gør noget ved sagsbehandlingstiden. Det er nemlig hans ansvar.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.