Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Overløber

I et let patetisk indlæg i dagbladet Politiken forklarer et tidligere socialdemokratisk folketingsmedlem, at hun har valgt at forlade Socialdemokratiet for at slutte sig til partiet Alternativet. Hun havde håbet, at Socialdemokratiet ville flytte sig derhen, hvor hun er, men sådan er det ikke gået, må vi forstå. Socialdemokratiet har støttet nedskæringer og stramninger af asylpolitikken, som den pågældende, der hedder Pernille Schnoor ikke er enig i. Til gengæld har hun fundet ud af, at Alternativet tegner en vision for Danmark, »hvor der er plads til alle«, og det er, siger hun »sådan et sted jeg vil være«. Det handler altså meget om Pernille Schnoor, der jo også kunne vælge blot stilfærdigt at nedlægge sit mandat og stille og roligt forlade et Folketing, hvortil hun er valgt på falske præmisser. I stedet snyder hun sine vælgere og sit gamle parti, fordi hun, som hun siger, »ikke må mene min ideelle politik«. Det må hun faktisk gerne, hun må bare drage konsekvensen og ikke sætte sig selv i centrum og forstå, at det ikke virker hverken troværdigt eller særlig idealistisk at løbe fra ansvaret og sit valggrundlag for ikke at gå glip af vederlaget som folketingsmedlem.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.