Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Overlevelseskurser

BMINTERN - Lars R Møller
BMINTERN - Lars R Møller

I forbindelse med Roskilde Festival er der opstået et helt nyt marked for det private erhvervsliv. Det har vist sig, at der er et stort kundegrundlag for overlevelseskurser for yngre festivaldeltagere og deres forældre.

Det lader til, at unge mennesker i alderen 14-28 år er så uvante med at bevæge sig udendørs blandt mennesker, at man med fordel kan afholde kurser i forholdsregler mod sult, kulde, regn og køer foran øltelte og toiletter.

Forældrene kan med fordel deltage i kurser i rådgivning af deres børn, når de skal overleve i felten, hvordan man springer en kø over samt ikke mindst, hvordan man formulerer de mest jammerlige protester over de umenneskelige forhold, de unge mennesker udsættes for under en festival. Groft sagt bistår gerne med kontakter.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.