Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Ordner på vej

Klaus Kjøller
Klaus Kjøller

Polititifolk står forrest blandt dem, der modtager ordner for deres indsats. Derfor bør man have forståelse for de udfordringer, som politiinspektør Steen Nørskov fra Sydsjællands og Lolland-Falsters politi fik, da kronprinsen med følge meddelte, at man gerne ville over den stormlukkede Storebæltsbro. Udfordringen var, at det jo var strengt forbudt på grund af livsfare at køre over for enhver. Politiet løste udfordringen ved at sige til Sund & Bælt, at tronfølgeren med følge »skal lukkes over«. Hvorefter de selvfølgelig kørte over og hjem i seng. Men efter at det har givet en masse ballade på forsiderne af boulevardpressen og blandt politikere, forklarer politiinspektøren nu, at det, at blive lukket over, ikke er det samme som at få tilladelse til at køre over. Og det er jo bogstaveligt talt også rigtigt, at ordene i de to udtryk er forskellige. Alt i alt udmærket bureaukratisk formuleringsarbejde, som fortjener en orden. Og kronprinsen har desuden allerede undskyldt at have overtrådt politiets forbud, hvilket passende kan sones med yderligere en orden.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.