Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft Sagt

Ordner og idioter

Edith Thingstrup: Dronningen har besluttet sig for at hædre Danske Banks direktør, Eivind Kolding, med et ridderkors af Dannebrogordenen. Det har fået formanden for Danmarks Socialdemokratiske Ungdom, Camilla Schwalbe, til at flippe ud.

Edith Thingstrup
Edith Thingstrup

»Ordener hænger man på idioter«, skriver hun - og beskylder Eivind Kolding for »landsforræderisk adfærd«. Dette »landsforræderi« skyldes åbenbart, at Danske Bank tog imod det sikkerhedsnet, som danske politikere stillede til rådighed. En af disse politikere var Helle Thorning-Schmidt. Men Thorning er velsagtens ikke landsforræder i Camilla Schwalbes optik. For vi mennesker kan nemlig deles op i gode og onde - socialdemokrater og bankdirektører. Sværere er livet ikke, når man er ung socialdemokrat og optaget af at frelse sig selv ved at kaste sten mod andre. Man skal bare iklæde sig den magiske socialdemokratiske kåbe, så bliver alt godt. Det er næsten ligesom en orden. Bortset fra, at ordener ikke altid bliver givet til idioter.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.