Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft Sagt

Opfindelsen af ensomhed

For tiden satser bl.a. DR og en masse gode mennesker på at gøre ensomhed synlige, idet man mener, at der er blevet flere ensomme, og det gælder både unge og gamle. Vist nok hver tiende dansker er ensom, så man kommer ufrivilligt til at nynne »all the lonely people«.

Derfor skal der aktiviteter til, og de består ofte i fælles spisning, og vi må håbe, at alle kan lide maden, for vi er jo forskellige. Der har været forslag om at få en hund, og det skal nok hjælpe.

Ensomheden er et resultat af religionsfriheden. Hæren af ensomhedsbekænperne gør derfor ihærdige anstrengelser for at få folk til glemme den moderne trosbekendelse: »Vi tror på kødets lyst og på sjælens ubodelige ensomhed.« Derfor får ingen af dem den gode idé at foreslå de ensomme at gå i kirke. Det ville nemlig hjælpe, men hvad skal hjælperne så gøre? Så bliver de selv ubodeligt ensomme.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.