Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Onkel Frank Joakim

Lars R Møller
Lars R Møller

Det må da glæde indbyggerne i Københavns Kommune, at byens overborgmester har skrabet en pengetank sammen på ti milliarder kroner. Naive sjæle ville tro, at det var nok, og at nogle af de mange penge kunne sendes retur til borgerne. Niks, onkel Frank vil have samlet lidt håndører, så velfærdsprojekter som Melodi Grand Prix, nye broer over havnen og andet vigtigt kan finansieres. Man kunne måske også have troet, at normeringer i børneinstitutioner, bemanding i ældreplejen, bedre behandling af vores ældre medborgere eller andre velfærdsprojekter kunne undgå fremtidige besparelser og forringelser, men niks igen. Groft sagt kan forstå, at onkel Frank som onkel Joakim har vænnet sig til et morgenbad i pengetanken. Det må alle da kunne forstå.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.