Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Omvendt Grimhøjmoské

Klaus Kjøller
Klaus Kjøller

Grimhøjmoskeen modtager taknemmeligt alle søgende sjæle og hjernevasker dem til at blive gode muslimer, måske endog fanatiske terrorister, der er villige til at ofre deres eget liv af kærlighed til deres imamer og profeten. Dansk Folkeparti gør det modsatte: afviser forvirrede, søgende sjæle, som vil ind i partiet, af frygt for, at de skal bagtale imamen Tulle og Profeten Pia. Der kan tales for og imod begge rekrutteringsmetoder. Men som altid er det markedskræfterne, der bestemmer. Dansk Folkeparti vader i folk, der gerne vil ind i partiet. Men partiets succes afhænger af, at Tulle og Pia gør det godt på TV og ikke saboteres af vantro landsbytosser i partiet. Grimhøjmoskeens succes afhænger af, at imamer og moskeens formand optræder så lidt som muligt i TV, fordi de skræmmer danskerne og får politikerne til at indføre begrænsninger for moskeens udfoldelser. Derfor ligger moskeens vækstmuligheder i at suge enhver forbipasserende søgende sjæl til sig og hjernevaske ham eller hende til at være en god muslim, der elsker ledelsen betingelsesløst, selv om den optræder som landsbytosser.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.