Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Omorganisering

BMINTERN - Lars R Møller
BMINTERN - Lars R Møller

Regeringen omorganiserer SKAT, der bliver til syv selvstændige styrelser, der skal genstarte velfærdssamfundets helt vitale motor. De syv styrelser spredes over hele landet, så man er sikker på at eventuelle kompetente ansatte ikke flytter med. Der er ikke tale om en decentralisering, men snarere en spredt centralisering. Det er muligt, at det bliver bedre end før.

Groft sagt skal foreslå, at man som noget nyt vælger at stole på de syv nye styrelseschefer i stedet for at udstyre dem med måltal fra finansministeriet. Skulle dette nye princip nyde fremme, kunne man sprede det til resten af statens styrelser.

Man kunne dermed lade de ansatte passe deres arbejde og fyre de chefer, der ikke lever op til deres ansvar. Men det er nok at gå for langt.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.