Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Oh, håbefulde Lykketoft

Klaus Kjøller Groft
Klaus Kjøller Groft

Saudi-Arabien er netop blevet stemt ind i FNs kvindekommission, som skal fremme ligestillingen. Sverige har en erklæret feministisk regering, som nægter at oplyse, om den stemte for eller imod. Det kan kun betyde, at Sverige stemte ja. Ja-stemmen passer så dårligt til rollen som selvudnævnt »humanistisk stormagt«, at Sverige vælger sin sædvanlige praksis over for politisk ukorrekte kendsgerninger: stilhed. Alt er kort sagt, som det plejer: Saudi-Arabiens kvindeundertrykkende sharia-system og FNs påfaldende afmagt over for totalitære systemer. Og svensk »tystnad«. Situationen er så fortvivlende, at vi er nødt til at klamre os til FN-veteranen Mogens Lykketoft, som i Berlingske torsdag håber, at forholdene kan bedres ved, at Saudi-Arabien sidder i kvindekommissionen. Oh, giv os alle håb som Lykketoft!

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.