Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Ørnen Lykketoft lander

Klaus Kjøller
Klaus Kjøller

Mogens Lykketofts lækkede tale til sine 50 venner, afslører, at det er gået landets mest erfarne politiker til hovedet, at han har været formand for FNs generalforsamling i et halvt år. Han er blevet så beruset af den daglige omgang med verdens største, at han som en højtflyvende ørn kun ser smålighed og elendighed i den hønsegaard, han steg op fra. Fra sin majestætisk svævende position ser han Løkke som »en lille svindler«, som leder den mest »fladpandet populistiske regering« i hans levetid, og Thorning-regeringen som »talent- og profilløs«. Når statsmand Lykketoft bliver så ør af storhed af at være ordstyrer i FN i et halvt år, må man frygte, at han – hvis ingen greb ind – snart kunne komme så højt op at flyve, at han ville gå i kredsløb om Jorden og derved være tabt for dansk politik. Derfor må vi alle takke den sande ven af Lykketoft og Danmark, som lækkede talen til Berlingske og dermed fik ørnen til straks at falde ned i hønsegården med dette skrig i let forståeligt Facebook-sprog.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.