Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Økonomisk råderum

BMINTERN - Lars R Møller
BMINTERN - Lars R Møller

I Danmark raser den politiske debat. Der er enighed om, at der hersker et økonomisk råderum, men der er absolut ikke enighed om, hvad det skal anvendes til. Fordelingspartierne, dvs. rød blok og Dansk Folkeparti, ønsker at investere i mere velfærd, dvs. uddele borgernes egne penge til andre mere værdigt trængende, mens regeringen ønsker at konfiskere færre af borgernes surt indtjente skillinger, dvs. skattelettelser.

Groft sagt hader at ødelægge et godt slagsmål, men med den nye vindbøjtel i Det Hvide Hus, så kan man godt aflyse det igangværende slagsmål. Skal vi leve op til den forrige og den nuværende regerings løfte til NATO og amerikanerne, skal næsten hele det økonomiske råderum gå til investeringer i vores forsvar. Der er således ingen grund til at slås.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.