Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Øjen-racisme

Eva Agnete Selsing
Eva Agnete Selsing

Skulle der sidde nogen og tvivle på, om Vesterlandets harakiri er reelt eller ej, kan de blot kigge til England. Her er det for eksempel lykkedes det engang så noble universitet Oxford på kort tid at formøble arven som fanebærer af åndsfrihed. Her har man, for at dyrke den »kulturelle sensitivitet« oprettet en »enhed for lighed og mangfoldighed«. Denne »enhed« har udgivet en liste med »mikroaggressioner« mod minoriteter, altså tanker og handlinger som de venstreorienterede ikke bryder sig om, og som de studerende bør afholde sig fra. Deriblandt at undlade øjenkontakt. Så er man den introverte, den distræte eller den smartphone-optagede type, der glemmer at indrette sig efter den nye magt – og er man samtidig så uheldig at opholde sig på Oxfords territorium, hvor moralpolitiet kan se én, ja, så kan man risikere at blive udhængt som racist. Thi øjnene fortæller den bigotte sandhed!

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.