Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Ø – den tomme mængde

Professor Peter Nedergaard til Groft sagt
Professor Peter Nedergaard til Groft sagt

Ø er i matematikken betegnelsen for en mængde uden elementer. Det passer godt på mængden af idealisme hos Enhedslisten i København. Partiet var utilfreds med Anna Mee Allerslevs borgmesterstyre af beskæftigelses- og integrationsområdet. Hun var »ansvarsløs«.

Alligevel vælger Enhedslisten samme område fra og foretrækker borgmesterposten for miljø- og teknikområdet. Her kan man optegne en grøn profil, som ikke mange er uenige om. Det er et område uden store dilemmaer og tunge valg. Man kan blive populær og bevare de gode poster. Det modsatte gælder beskæftigelses- og integrationsområdet, som imidlertid berører rigtig mange mennesker, hvis interesser Enhedslisten påstår at varetage. Enhedslisten har nu afsløret sig som et simpelt magtpostparti uden større mængde idealisme.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.