Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Nye udflytningsforslag

Professor Peter Nedergaard til Groft sagt
Professor Peter Nedergaard til Groft sagt

Groft sagt vil gerne opfordre regeringen til at gå mere radikalt til værks med hensyn til udflytningsplanerne, således at man udflytter hele ministerier med institutioner til de enkelte regioner, hvor de derefter opsplittes. For at undgå palaver fordeles ministerierne alfabetisk: Beskæftigelsesministeriet, Børne- og Socialministeriet, Energi- og Klimaministeriet og Erhvervsministeriet går til Region Syddanmark. Region Midtjylland får Finansministeriet, Forsvarsministeriet, Justitsministeriet, Kirkeministeriet og Kulturministeriet. Den mindre Region Nordjylland får Miljø- og Fødevareministeriet, Undervisningsministeriet og Skatteministeriet. Region Hovedstaden (fremover Region Storkøbenhavn) får Statsministeriet, Sundhedsministeriet, Transportministeriet og Uddannelsesministeriet, mens Region Sjælland får Udenrigsministeriet, Integrationsministeriet og Økonomi- og Indenrigsministeriet. Når Region Storkøbenhavn ikke får mere, skyldes det, at de i forvejen har Kongehuset.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.