Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Ny verdensorden

BMINTERN - Klaus Kjøller Groft
BMINTERN - Klaus Kjøller Groft

Berlingskes leder torsdag er ganske klar: Vi hænger på skidende, stjælende romaer, fordi rumænske fængsler er for små til menneskerettigheder. Berlingske foreslår, at »regeringen og dens talrige embedsmænd« ordner sagen. Godt. Og vi hænger jo også på dømte, udviste afghanere, tunesere og andre, fordi deres hjemlande vil hugge hovederne af dem eller lignende, hvis vi sender dem hjem. Samtidig opfattes fængselsophold her i landet nærmest som et mindre kroophold. Det går altså ikke. Vi ender med at rumme hele verdens forbryderiske elendighed på kroophold. Groft sagt foreslår derfor i forlængelse af lederen, at regeringen og dens talrige embedsmænd sørger for, at alle verdens lande indrettes, så det altid er muligt for Danmark at sende udenlandske tiggere og forbrydere hjem. Også selv om de er gaderene.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.