Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Napoleon fra Gentofte

Det går ikke så godt med demokratiet i Gentoftes Konservative Ungdom. En usædvanlig situation er opstået: De unge KUere har valgt at støtte kandidaten i en anden kreds (men samme storkreds), Mads Holger, i stedet for den lokale Casper Strunge. Fordi de mener, det gavner partiet mere. Men det vil formanden for Gentofte KU ikke finde sig i (sikke noget, at ville partiet det bedste!), og han har derfor valgt at ekskludere mindst én af Holgers unge støtter. En løjerlig handling ud fra et organisationsdemokratisk synspunkt – men forrygende, hvis man ser det i et mere historisk perspektiv: Måske formanden simpelthen har taget konservatismens glæde ved fortiden til sig og indført en form for enevælde i klubben nu? Man er vel ikke Napoleon, undskyld, formand, for ingenting, vel? »Hvis man vil have noget gjort, skal man gøre det selv,« skal den petite, franske kejser have sagt, og det må man sige, at den kære KU-leder har efterlevet.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.