Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Nægtere

Lars Møller
Lars Møller

Ifølge Ekstra Bladet nægter 87 udviste udlændinge at rejse hjem. De vil ikke underskrive udsendelsespapirerne, hvorfor Iran, Irak og Somalia nægter at tage imod dem. Peter Skaarup fra Dansk Folkeparti mener, at det er undergravende for systemet, at de bare kan nægte, hvilket Groft sagt er ganske enig i. Han mener, at det bør have konsekvenser for de penge, som landene modtager i bistand. Groft sagt var ikke klar over, at præstestyret var på bistand, men tager det til efterretning. Groft sagt har foreslået det før og gør det gerne igen. Send dem til Mestersvig i Grønland. De vil stadig være i Danmark, de vil stadig have deres frihed, og de behøver ikke at melde sig hver uge. De vil med garanti ikke lave fornyet kriminalitet, og hvem ved, måske vil de så gerne hjem.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.