Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Nabohjælp

Klaus Kjøller
Klaus Kjøller

Daniel og Ali, som ikke vil have efternavnet i medierne, var mødt op, da politiet anholdt en af deres gamle fodboldkammerater, fordi de anser ham for at være en farlig IS-terrorist. »Han er en stille og rolig fyr. Helt normal,« sagde de til Berlingske. Og i Jyllands-Posten udtalte en kvinde, som ønskede at være anonym: »Det er jo helt almindelige mennesker, der bor her, så jeg blev meget overrasket. Det er et meget roligt kvarter.« Disse udtalelser tyder kraftigt på, at de fire anholdte er skyldige. Selv de værste kriminelle som pædofile, øksemordere og skattesnydere bliver altid ved anholdelsen beskrevet af naboer som helt almindelige mennesker. Det ville derfor være smart af IS-terroristerne at rende rundt i nærområdet iført krigsmaling og lave prøvesprængninger. Så ville det være umuligt for anonyme naboer at erklære dem skyldige på grund af deres normalitet. Hvis naboerne da ikke bare tror, at det er fastelavnsløjer, som beviser, at integrationen har sejret ad helved til.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.