Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Museer

Groft sagt..

For nogle år siden blev der på konservativt initiativ indført gratis adgang til visse større danske nationale museer, først og fremmest Nationalmuseet og Statens Museum for Kunst. Det var god ansvarlig konservativ kulturpolitik med grundlag i den opfattelse, at adgangen skal være så fri som mulig til kultur og opdragelse, der skaber ansvarlige og vidende samfundsborgere. På den baggrund kan det være svært at forstå, at netop de Konservative nu er med til at rulle dette princip tilbage vel vidende, at det med al sandsynlighed vil føre til, at færre kommer på museerne. Museerne vil gerne have entré, så der er flere penge til driften, og det er helt forståeligt, men netop derfor er det politikernes opgave at tænke mere langsigtet. Det kunne de Konservative engang, men tilsyneladende har den selvmordsgruppe, som har overtaget ansvaret for konservativ politik også glemt det sammen med de øvrige konservative værdier.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.