Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Morsommere Tirsdagsanalyse

BMINTERN - Klaus Kjøller Groft
BMINTERN - Klaus Kjøller Groft

I TV 2 News’ »Tirsdagsanalysen« har Michael Kristiansen på det seneste flere gange krævet transportminister Ole Birk Olesens (LA) afgang med den begrundelse, at ministeren er komplet uduelig. Nu viser det sig, at Kristiansen er lobbyist for Scandlines i sagen om Femernforbindelsen. Flere gange har Ole Birk afvist Kristiansens forsøg på at arrangere et møde mellem ministeren og Scandlines. Ole Birk brokker sig i Ekstra Bladet over, at man ikke oplyser Kristiansens bagvedliggende forretningsinteresser, når han hver uge kommenterer dansk politik. Men både Kristiansen og TV 2 News’ kanalchef afviser kritikken. Ærgerligt! For det ville peppe det noget rutineprægede program gevaldigt op, hvis man hver gang eksplicit inddrog Kristiansens rådgivningsimperium i analyserne. Både morsommere og mere realistisk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.