Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Moralens vogter

BMINTERN - Edith Thingstrup
BMINTERN - Edith Thingstrup

Dansk Folkepartis moralske kompas i Europa-Parlamentet hedder Anders Vistisen. Han har i øvrigt indrømmet, at han har »sjusket« med »formalia«, når DF har brugt EU-penge på sommergruppemøder. Nu langer Vistisen ud efter umoralske liberale kræfter, som angiveligt styrer en principløs Lars Løkke. »Derfor gav han også i en kælder i Odense magten tilbage til de skadelige liberale kræfter i partiet. Kræfter, der nu repræsenteres af Kristian Jensen – for derefter at regere på deres nåde,« skriver Vistisen i sin JP-blog. Imponerende! Især hvis man troede, at Løkke regerede på Dansk Folkepartis nåde. Vistisen anser sig som konservativ og ser et stort potentiale i et samarbejde med Socialdemokratiet. »Det var f.eks. også en kongstanke for den fhv. konservative partileder Aksel Møller at etablere et regeringssamarbejde med Socialdemokratiet,« fastslår Vistisen. Skal det mon lykkes DF at opnå et samarbejde, som end ikke lykkedes for en konservativ kæmpe? Naturligvis. Aksel Møller havde principper og skosede den socialdemokratiske velfærdsstat. DF vil bare have magt.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.