Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Mobbefrit Danmark!

Klaus Kjøller
Klaus Kjøller

Dukselandet Danmark har nu »stået skoleret« både i EU og FN. Samtidig kan lande som Tyskland og Schweiz beslaglægge flere værdier hos flygtninge end Danmark, uden at disse lande får ørerne i maskinen i verdensmedierne eller skal »stå skoleret« i EU og FN. At tyske delstater kan beslaglægge smykker, uden at førende verdensmedier harmdirrende associerer til landets nazi-fortid samtidig med, at artige Danmarks mildere fremfærd bliver skingert sammenlignet med nazisternes jøde-forfølgelser, beviser, at Danmark er udsat for international mobning. Og det skriger til himlen, når vores dunskæggede konfirmand, udenrigsminister Kristian Jensen, skal forsvare vores relativt renskurede administration af menneskerettighederne foran saudi-arabiske og andre blodbestængte medlemmer af FNs Menneskerettighedsråd. Netop fordi Danmark er så lille og gerne vil elskes af selv de værste lande for at få afsat eksporten, bør vi særligt beskyttes af EU og FN mod denne umenneskelige globale mobning.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.