Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Minoritetsracisme

Kender vi det ikke alle sammen – hadet til de hvide, især hvis de er mænd? Åh, denne trælse, aspargeslignende hudfarve, der får alt tøj til at se livløst ud. Og dette fæle hankønsvæsen – hvad har det givet verden andet end problemer? Jeg nævner i flæng: Ho Chi Minh, Mussolini og Ceausescu. Mænd, hele bundtet!

Èn, der i den grad kender hadet til de hvide (mænd), er Bahar Mustafa, leder af en britisk studenterorganisation for »sorte og etniske minoritetsfolk.« Ved en demonstration mod racisme frabad denne frøken Mustafa sig deltagelse af folk med hvid hudfarve og mænd. Selvfølgelig! Alle ved jo, at disse undermennesker, disse fejlfarver og fejlkønnede, ikke kan deltage i den noble kamp for »mangfoldighed.«

Hvad var det nu, Churchill sagde? »Fascismen vil genopstå som antifascisme.« Det havde han så ikke helt ret i her: Mustafas show er vel det tætteste, vi kommer på gedigen, gammeldags racisme?

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.