Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Mini-Trumpernes kritik

Professor Peter Nedergaard til Groft sagt
Professor Peter Nedergaard til Groft sagt

Der er en gruppe personer i Danmark, som højlydt i tide og utide udtaler sig kritisk om Trump. Det er fint nok, men sagen er, at kritikken ikke drejer sig om den førte politik, men om den amerikanske præsidents overdrevne forfængelighed, angivelige narcissisme, forsimplede og klodsede sprogbrug og manglende intellektuelle raffinement. Kritikken er ofte så hård, at man begynder at få den tanke, at de pågældende i virkeligheden projekterer utilfredshed med selv at indehave disse mangler over på det, som de ubevidst ser som sig selv i stort og uhæmmet format. Er det mini-trumpernes kritik af Trump? Groft sagt overlader det til læserne at besvare spørgsmålet næste gang, man ser og hører en klodset og forsimplet Trump-kritik uden raffinement og politisk substans.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.