Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Mens vi venter på Bosse

BMINTERN - Eva Agnete Selsing
BMINTERN - Eva Agnete Selsing

Kun tre ud af 100 syriske flygtninge har en videregående uddannelse. De læste nok også den utrolige og overordentligt overraskende nyhed om tilvandringen fra Syrien, som slet ikke er særlig arbejdsmarkedsparat. Det er ikke så godt, som røde politikere, røde universitetsprofessorer og røde kommentatorer ellers har ladet forstå. I rigt mål, endda. Ja, man kunne gå så langt som til at sige, at der er blevet talt usandt. For eksempel af en Stine Bosse, som i 2015 lovede, at det var »de bedre kvalificerede«, som kom herop.

Det må avle tænders gnidsel i det Bosse’ske hjem. For hvor finder man en grimasse, der skal passe til det? Altså: Hvilke folder skal ansigtet helt præcist lægges i for at udtrykke, »jeg fandt jo bare på den glade historie til lejligheden«? Vi venter i spænding.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.