Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Med tændt mobil

BMINTERN - Klaus Kjøller Groft
BMINTERN - Klaus Kjøller Groft

Menneskeheden synger på sidste vers ifølge kapaciteter som Stephen Hawking og Yuval Harari (verdensbestselleren »Sapiens«, 2014). Men det danske dagblad Politiken, »Organet for den højeste oplysning«, fylder i dagevis sin forside og sine indvolde med forkælet dansk ungdom, som jamrer over, at de ikke kan lade deres mobiler i fred, mister koncentrationen og derfor lider af stress. Det har konsulent og foredragsholder Søren Hebsgaard fundet ud af med en undersøgelse. Og det kan eksperter, skolefolk og skoleelever så ævle løs om i dagevis.

Det eneste, vi ikke får at vide, er, at problemet alene skyldes, at ingen skoleledelser tør forbyde mobiler i timerne af skræk for, at alle eleverne så myldrer over til konkurrenten, som så scorer alle STÅ-indtægterne. Når menneskeheden går under, bliver det med tændt mobil.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.