Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Med den slags venner...

Edith Thingstrup.
Edith Thingstrup.

I det danske konservative intellektuelle netmagasin Critique huserer Danmarks nye Jean de France’er. En af dem er cand.polit. Thomas Gress. I seneste nummer kaster han sig ud i varmt et forsvar for den republikanske præsidentkandidat, Donald Trump. »For det, der kendetegner Trumps ofte forvirrende udtalelser, er den øjensynlige kætterske holdning, at præsidentens hovedopgave er at tjene det amerikanske folks interesser,« skriver Gress.

Med den slags konservative venner behøver Trump ingen ondskabsfulde venstreorienterede fjender til at fremhæve forvirringen i hans tanker. Vi ønsker de danske konservative intellektuelle til lykke med deres nye åndelige leder. I det mindste sætter Trump forvirringen i system. Det er mere end, hvad man kan sige om Det Konservative Folkeparti.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.