Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Meat Too

BMINTERN - Hans Hauge
BMINTERN - Hans Hauge

Det er en ret fascinerende tanke, at kødet kan belaste klimaet. Det er ikke helt let at forestille sig. Det må være, hvad Thomas Kingo i salmen kaldte »ak kødelig lyst«. Det er et helt drama, som en chef fra Greenpeace fremstiller i Politiken: »Landbrug og Fødevarer tager ikke kødets klimabelastning alvorligt«. Kan De ikke se det for Dem? Fødevarer lader som om, at kødet slet ikke belaster klimaet. Ser Fødevarer da slet ikke, at kødet belaster? Er det mon, fordi Fødevarer er forlovet med Landbrug og derfor slet ikke lægger mærke til kødet? Kødet er skurken. Han er skyld i »klimaforandringerne«, som der åbenbart er flere af. Det er med kødet som med mandlige Hollywood-stjerner. Kødet forulemper hende klimaet. Tænkte vi det ikke nok: Meat Too.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.