Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Maskinstormer

Lars R Møller
Lars R Møller

Overlæge Morten Krogh Jensen farer i Weekendavisen i flint over indførelsen af sundhedsplatformen i sygehusvæsenet. Han minder i betænkelig grad om den sure gamle oberst, der brokkede sig over indførelsen af den nye officersuddannelse, blot fordi den var ringere. Ingen af dem kan se fidusen ved fremtiden. Overlægen har tydeligvis ikke fattet, at lægefaglig fokus på patienterne hører fortiden til. Han tror naivt, at læger og sygeplejerskers indsats over for patienterne er det primære på et sygehus. Han har simpelthen ikke fattet, at det lægefaglige må rationaliseres for at skaffe plads til djøf’ere og kommunikationsmedarbejdere, der kan holde styr på økonomien og fortælle den gode historie om sygehuset.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.