Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Marxist på Nimbus

Hans Hauge
Hans Hauge

 

Marxisten-leninisten Finn Sørensen sidder i Folketinget og håber endnu på, at kapitalismen bliver afskaffet. Det når han nu nok ikke at opleve, inden han dør, men så har han da kunnet leve på denne livsløgn et helt liv. Han fyldte forleden 70, og det er lykkedes ham aldrig at blive arbejder. Jo, han har haft et »kortvarigt job i bryggeribranchen«, men ellers er det eneste, han kender til praktisk arbejde, »venstrefløjsarbejde«. Det kalder vi andre en fritidsbeskæftigelse. Han har spillet rock og teater. Det var nok nedslidende. Været formand for et venstreradikalt anti-demokratisk parti KAML. Været fagforeningspamper og siddet på kontor. To gange har han skiftet parti og bevæget sig til højre. Først til VS og mere til højre til Enhedslisten. Nu sidder han så i sit kolonihavehus og venter og venter på den kapitalistiske, vestlige verdens snarlige undergang, mens han kører ture på en Nimbus og hylder den store proletariske rorgænger, P. Skipper.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.