Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Marstals Sturmlied

BMINTERN - Mads Fuglede Groft
BMINTERN - Mads Fuglede Groft

Findes der en mere totalitær politiker end Heinrich Marstal fra Alternativet? Først foreslog han, at man skulle forskelsbehandle mennesker baseret på deres udseende. Senere fik han den idé, at alle mænd, der skulle på festival, skulle love ikke at begå voldtægt, og at alle mænd under 21 skulle forvises fra campingarealet, fordi de var så voldtægtslatente. Marstal vil også bestemme over, hvad man må spise her til lands og mener, at mennesker, der lever i dag er skyldige i noget, som de, der levede i fortiden, har foretaget sig. Efter en tavs periode ovenpå sine seneste antidemokratiske indfald har han nu fundet på noget nyt: Ytringsfriheden bør ikke gælde for alle, der fortæller vittigheder, som Marstal og proselytter finder nedladende. En dag vil man glædeligvis se tilbage på denne periode og se, at de danske frihedsrettigheder kunne bestå på trods af Marstals frontalangreb på alt det, som et frit samfund står for.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.