Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Manglende udgifter

BMINTERN - Lars R Møller
BMINTERN - Lars R Møller

Det forlyder fra pålidelig kilde, at udvalget for fremme af ungdomsbroderi og glansbillede-indsamling snart vil fremkomme med en række anbefalinger, der ikke kræver øgede offentlige udgifter. Oppositionen er i oprør og varsler, at den ansvarlige minister godt kan forberede sig på en forespørgselsdebat i Folketinget. Man henviser til anbefalingerne fra tænketanken for musikskolerne. Enkelte folketingsmedlemmer udtaler sig sågar om en mulig rigsret. Det er helt uhørt, at et udvalg ikke kræver øgede bevillinger. Man kræver at se udvalgets kommissorium. Den ansvarlige minister må have manipuleret. Sagen er alvorlig, da den øger uligheden og har social slagside. Groft sagt er enig. Når et udvalg eller en tænketank ikke kræver øgede offentlige udgifter, må der være ugler i mosen.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.