Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Manglende trivsel

BMINTERN - Lars R Møller
BMINTERN - Lars R Møller

I en stor videnskabelig undersøgelse af folkeskoleelevers trivsel er en af konklusionerne ifølge professor Niels Egelund at næsten 25 pct. mistrives. Det er ikke altid, at Groft sagt bliver overrasket over videnskabelige undersøgelser. Efter at man har nedlagt specialklasser for elever, der har svært ved at følge normal undervisning, befinder nogle elever sig på eller under bordene, der hersker almindelig uorden overalt, og lærerne har ingen magtmidler til at standse den undertiden sundhedsskadelige støj i klassen. Groft sagt anbefaler, at man søger tilbage til det basale og genindfører disciplinen. Dem, der ikke kan finde ud af det, overflyttes igen til særlige klasser. Denne anbefaling bunder altså ikke i en videnskabelig undersøgelse, hvorfor den nok ikke dur.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.