Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Mangfoldighed på bagsædet

Eva Selsing
Eva Selsing

Troede De, at Venstre var sluppet for de største 1990er-anakronismer såsom Eyvind Vesselbo og Jens Rohde? Jamen, så troede De forkert. Der er stadig folk i partiet, der ikke har forstået, at »liberal« ingenlunde er det samme som at lade sig invadere. Det er ellers ikke så kompleks en pointe, men lad nu det ligge. Det væsentlige er, at der i et par lokalforeninger sidder Venstrefolk, som i et læserbrev efterlyser »ordentlighed« (de mener »anstændighed«, som vor mor lavede den i 1998). For nogen, særligt i medieklassen, er det vederkvægende med denne gråd på Venstres bagsmæk. Haha, tag den, Støjberg! Desværre for de skadefro, er disse pop-up-kværulanter en gave til mangfoldigheden – priset være dens navn. Lidt som der helst skal være en skinger dame med en hat af frugt og verbal inkontinens med til familiefesterne. Ellers er det jo ikke sjovt, vel?

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.