Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Mærk Helle!

Klaus Kjøller
Klaus Kjøller

Hvis politik kun handlede om form og figur, var Helle sikker på at vinde næste valg. Som en charmerende Askepot i en drøm af en kjole om sin perfekte krop gjorde hun sin entré til de kongeliges nytårsarrangement. Og mens hun gjorde landets prinser kulrede i palæet, holdt hun en båndet nytårstale til folk og fæ, hvor hver tone og pause var som hos Beethoven og enhver gestikulation med hænderne gav mening. Selvfølgelig måtte både Kristian Jensen (V), Thulesen Dahl (DF) og Olsen Dyhr (SF) straks bagefter påpege talens indholdløshed. Det viser bare, at de ikke forstår, hvori Helles virkelige problemer består. Det svære for Helle har aldrig været at gøre en tale indholdsløs. Det svære for Helle har altid været at få os tilhørere til at mærke hende som et varmhjertet menneske. Det enestående ved nytårstalen var, at det for første gang i Helles karriere som partileder og statsminister lykkedes hende at skabe et magisk øjeblik, hvor hun brændte igennem med stærke, ægte følelser og engagement for Danmark. At det var indholdsløst, gør bestemt ikke den retoriske præstation mindre.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.