Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft Sagt

Madlavning i TV Avisen!

Klaus Kjøller: Nu er der begyndt endnu en sæson med DRs succesfulde TV-serie Borgen. Men Groft sagt kan ikke forstå, hvordan folk gider sidde og labbe TV-kokken Adam Prices fantasier om dansk politik i sig, når den langt mere sindsoprivende virkelighed viser sig i alle nyhedsudsendelserne.

Klaus Kjøller
Klaus Kjøller

Seriens Birgitte Nyborg er jo rent pap ved siden af virkelighedens Helle Thorning-­Schmidt. Timers beskuelse af Sidse Babett Knudsen, som prøver at ligne Thorning, rummer kun en brøkdel af den intensitet, som det giver at overvære få minutters direkte interview med Thorning. Og nu rummer seriens nye sæson så også en kommentatorfigur, som skal forestille virkelighedens Peter Mogensen.

Men det er jo vanvittigt at forestille sig, at det kan friste seerne at sidde og glo på en skuespillers efterligning af Mogensen, når den ægte Mogensen løbende tilbydes i så overdådige mængder og kvaliteter. Forklaringen må være, at seere i dag kræver madlavning eller i det mindste en kok i alle udsendelser. Groft sagt kræver derfor madlavning i TV Avisen. Ellers er dansk politik chanceløs i konkurrencen om seerne.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.