Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Logisk ulighed

BMINTERN - Edith Thingstrup
BMINTERN - Edith Thingstrup

Skatteminister Karsten Lauritzen er en modig mand. Han tog »u«-ordet i sin mund, da han skulle forklare regeringens skatteudspil. »Den her reform skaber ulighed, men det gør vi med åbne øjne,« sagde Karsten Lauritzen. »Problemet i Danmark er, at alt for mange står uden for arbejdsmarkedet, og hvis vi gerne vil have flere trukket ind på arbejdsmarkedet, så gør vi det ved at belønne dem. Og når vi belønner folk, der arbejder, så skaber vi ulighed.«

Se, det var jo logik. Men logik er ikke velset i Danmark, hvor ulighed per definition kan få ministre i fedtefadet. Offentligheden – herunder de røde journalister – foretrækker, at forøgelser af uligheden sker som dengang, Mette Frederiksen var i regering fra 2011 til 2015: Ikke med åbne øjne, men med lukkede øjne.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.