Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Groft sagt

Logik bag sløret

Klaus Kjøller
Klaus Kjøller

Nogle muslimske forældre vil kun lade deres døtre gå i svømmehallen, hvis det sker på rene pigehold og bag tilslørede ruder. Og nu raser debatten så om, hvorvidt det fremmer eller hæmmer integrationen, at nogle kommuner indretter sig efter det. Det er mærkeligt, at man slet ikke debatterer det absurde i, at der findes danske forældre i år 2016, der tror, at enhver mand, som ser en pige i badetøj, optændes så stærkt seksuelt, at han bliver en trussel mod pigen. For uden troen på, at enhver mand er en ustyrlig seksualforbryder, giver pigehold og slørede ruder ingen mening. Og forældrene tror samtidig ikke på, at der på pigehold kan findes lesbiske piger, som fristes til uartigheder af at se deres veninder i svømmetøj. Det er en vanvittig verden, disse forældre lever i. En verden, befolket med seksuelt frådende heteromænd og totalt afsexede homokvinder. På en måde forstår man godt, at forældrene synes, de må beskytte deres piger mod den gakkede verden, forældrene selv tror, de lever i.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.